Chris

Min träningsdagbok, smink, shopping, vegetarisk LCHF och jag.

Glossybox april.

Kategori: Shopping.


Detta fick jag i månadens glossybox. Sammanfallet känns det mest "meh" men Illamasquas läppglans väger upp allt det andra. Det är i sheer forumla men inte i en nyans som jag själv skulle valt men jag älskar det! Jag ska absolut lägga en beställning från deras hemsida.
Natuvive bodylotion känns lite trist eftersom jag dels säljer det på jobbet, dels inte använder bodylotion.
Nagellacket från Nails Inc ska bli kul att testa. Fin färg.
Dagkrämen från L'Oréal ger jag till mamma då jag redan har anpassada krämer efter min i huvudsak feta hy, denna är inte för min hudtyp. På kortet man fick med med information om produkterna stod det dessutom att det skulle vara ett serum.
Volympuder för håret är inget för mig då mitt hår går ner till naveln, det går liksom inte att få volym i ett sånt hår.

Glossybox är en prenumerationstjänst där man i slutet på varje månad får hem en box med fem olika produkter för testning. Man fyller i en profil på hemsidan för att anpassa inehållet efter sig själv.
Kostnad 139:- per månad.
Länk: Glossybox

120509.

Kategori: Allmänt.

Igår släpptes Macs kollektion "Reel Sexy" på bland annat Kicks.se
Jag har i flera flera år velat ha deras Mineralize Skinfinsh i nyansen lightscapade. Den är om man ska tro alla andra, världens finaste highlighter. Det ska bli så spännande att få hem den och som tur är får man gratis frakt till valfri Kicks-butik om man handlar på deras webshop. Skönt att det ligger bredvid jobbet! Hoppas att det inte tar många dagar.

Jag fick förövrigt hem Nelly-sakerna och alltihopa åker tillbaks. Det saknades en knapp på den svarta/rosa klänningen och jag är så trött på det alltig är något fel. Jag har lagt många ordrar hos Nelly och varit med om: trasig vara (två gånger), saknad knapp, fel vara som levererats (två gånger), fel storlek och missad vara. Så nej Nelly, nu räcker det.
Fast deras kundtjänst är fantastisk!Jag är riktigt dålig på att använda mina läppstift/glans så jag har plockar fram dom här och ska försöka att bättra mig!

Lite Nelly-shopping

Kategori: Shopping.

Min sminksamling del 1.

Kategori: Allmänt.

Okej, såhär är det: Jag älskar smink. Läppglans, läppstift, kajalpennor, foundation, puder, rouge, penslar, borstar, glitter...
Men det allra allra bästa enligt min är paletter.
Jag vet att endel av er är nyfikna på min samling så jag ska börja med att visa de flesta av mina paletter. (Någon som vågar gissa sig på mitt favoritmärke sen? Någon?)

Några som jag verkligen saknar och måste få tag på till min samling är Urban Decays 15 years-palette, Too Faceds Sweet Dreams Makeup Collection och Stilas Wheel Palette.
Jag tänkte ganska snart klicka hem ett par stycken paletter ifrån märket Sleek.

Here we go. (Crappy bilder, sry men ni ser vilka det är i alla fall)


Urban Decay. Jag äger också "The Vegan Palette" som saknas på bilden.


Lite blandat. Jag ÄLSKAR Kat von D's paletter från Sephora men min absoluta favoritpalett är med på denna bilden och den kommer ifrån Sephora. (den med blommor på)Såhär ser den ut. Åh vad jag älskar dig.


Lite Too Faced.


Och lite till.


Och lite till.


Klart jag har dom här med!


Och dom. ;)


Hej jag heter Chris och jag är sjuk i huvudet.
Vill ni se swatches? Mina nagellack? Vad?120503.

Kategori: Allmänt.

Lite av det som hänt sen sist.


Jag fick blommor!


Tog kort på ljuset.


Åt trerätters. 1.


2.


3.


Köpte smink.


Hittade världens bästa galgar!


Tog fram vårskorna.


Semestrade i Göteborg/Kalmar.


Och avslutningsvis rätt tjusiga naglar.


Eller nej, denna "tjusiga" klänning som är sååå min stil får bli avslutningen. ;)